زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد
سرخط خبرها

اژه‌ای: تعللی در تحقق وعده داده شده به مردم صورت نگیرد| خراسان رضوی در همه وجوه و ساحت‌ها، نمونه و تراز باشد

  • کد خبر: ۱۹۴۹۶۰
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۲
اژه‌ای: تعللی در تحقق وعده داده شده به مردم صورت نگیرد| خراسان رضوی در همه وجوه و ساحت‌ها، نمونه و تراز باشد
رئیس قوه قضاییه گفت: همانطور که بار‌ها تاکید کرده‌ایم، ما مسئولان قول و وعده‌ای را که به مردم می‌دهیم باید عملیاتی و اجرایی کنیم تا بر سرمایه اجتماعی نظام افزوده شود؛ به هیچ وجه پذیرفتنی نیست که بدون دلیل موجه، در تحقق وعده‌ی داده شده به مردم تأخیر و تعلل صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در جریان سفر به مشهد مقدس، در جلسه «پیگیری اجرایی شدن مصوبات سفر بهمن ماه ۱۴۰۰ هیئت عالی قضایی به استان خراسان رضوی» شرکت کرد و به بررسی دقیق جزئیات و نحوه عملیاتی شدن این مصوبات پرداخت.

پذیرفتنی نیست که بدون دلیل موجه، در تحقق وعده‌ی داده شده به مردم تأخیر و تعلل صورت گیرد

رئیس دستگاه قضا در این جلسه تذکرات و توصیه‌هایی را خطاب به مسئولان امر درخصوص هر چه منسجم‌تر انجام شدن مصوبات سفر‌های استانی انجام داد و گفت: همانطور که بار‌ها تاکید کرده‌ایم، ما مسئولان قول و وعده‌ای را که به مردم می‌دهیم باید عملیاتی و اجرایی کنیم تا بر سرمایه اجتماعی نظام افزوده شود؛ به هیچ وجه پذیرفتنی نیست که بدون دلیل موجه، در تحقق وعده‌ی داده شده به مردم تأخیر و تعلل صورت گیرد. 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: استان خراسان رضوی به یُمن وجود بابرکت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) و بارگاه مطهر آن حضرت، استانی خاص در کشور محسوب می‌شود لذا باید در همه وجوه و ساحت‌ها، نمونه و تراز باشد؛ شهر مشهد نیز پایتخت معنوی ایران اسلامی است و سالانه پذیرای بالغ بر ۳۰ میلیون زائر از سراسر کشور و نقاط مختلف دنیا می‌باشد؛ همین امر ضرورت نمونه و تراز بودن استان خراسان رضوی را مضاعف می‌گرداند.

رئیس عدلیه بیان داشت: بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف در کشور بویژه بخش‌ها و دستگاه‌های درون استان خراسان رضوی، باید نهایت هم‌افزایی و تعامل را با یکدیگر داشته باشند تا هرگونه نقصان و مشکلی که در این استان وجود دارد به سرعت مرتفع شود. 

قاضی‌القضات افزود: استان خراسان رضوی و شهر مشهد باید از حیث بهداشت، امنیت، وضعیت اجتماعی و سایر مؤلفه‌ها، در زمره استان‌ها و شهر‌های نمونه و سرآمد باشند و همه دستگاه‌ها و بخش‌ها از جمله قوه قضاییه موظف هستند به تحقق این مهم یاری رسانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای خطاب به مسئولان استان خراسان رضوی توصیه کرد: در راستای اجرا و پیاده‌سازی امور مربوط به توسعه عمرانی، اقتصادی و فرهنگی استان و مرکز آن و همچنین رفع مسائل و مشکلات موجود، به اولویت بندی امور مباردت ورزید و اصلِ «تقسیم کار» و «هم‌افزایی» را همواره مدنظر قرار دهید. 

رئیس قوه قضاییه با ابراز خرسندی از اجرایی شدن غالبِ مصوبات سفر ۲۱ ماه پیش هیئت عالی قضایی به استان خراسان رضوی، به مسئولان امر دستور داد برخی موضوعاتِ ناظر بر تأمین اعتبار جهت تحقق صددرصدی مصوبات پیشین در اسرع وقت را مورد اهتمام جدی قرار دهند.

همچنین در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین «خلیلی» رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی از اجرای کلیه مصوبات و دستورات سفر استانی بهمن سال ۱۴۰۰ هیئت عالی قضایی خبر داد و گفت: البته بخش قابل توجهی از اعتباراتی که مقرر شده بود پس از سفر مذکور به دادگستری خراسان رضوی پرداخت شود، هنوز پرداخت نشده که امیدواریم این اعتبارات در اسرع وقت تخصیص یابند. 

گزارش رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح از تصمیم‌سازی مهمی که هم مردم را راضی کرده و هم نیرو‌های مسلح

حجت‌الاسلام والمسلمین «پورخاقان» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز در این جلسه با اشاره به اجرای ماموریت رئیس قوه قضاییه در رابطه با ساماندهی پروژه پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد مقدس گفت: بهمن ماه سال ۱۴۰۰ بود که رئیس قوه قضاییه در جریان سفر به استان خراسان رضوی در راستای درخواست‌های مطرح شده در رابطه با ساماندهی پروژه پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد مقدس، به سازمان قضایی نیرو‌های مسلح ماموریت ویژه‌ای داد تا این موضوع پس از سال‌ها به نتیجه برسد. در سال‌های گذشته در خصوص حل و فصل مشکلات پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد مقدس، توافقاتی میان مسئولان وقت انجام شد، اما در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد و خیابان‌های منتهی به این پادگان بازگشایی نشدند. 

وی افزود: پس از دستورات رئیس دستگاه قضا، چندین جلسه در این رابطه برگزار و در نهایت اوایل اسفند ماه سال ۱۴۰۰ توافقات اولیه برای حل مسئله انجام شد. سرانجام خرداد ۱۴۰۱ مسیر پادگان لشکر ۷۷ استان خراسان رضوی به منظور تسهیل در دسترسی شهروندان مشهد بازگشایی شد؛ حل گره‌های ترافیکی با بازگشایی پادگان، کوتاه شدن مسیر فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد، تعریض خیابان ارشاد الرضا (ع)، احداث خیابان جدید، تسهیل دسترسی به ۹ بیمارستان کلیدی شهر و احداث پارکینگ عمومی دو هکتاری، از جمله مزیت‌های مهم بازگشایی خیابان‌های منتهی به پادگان لشکر ۷۷ مشهد بود.

«نظری» استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه، با اشاره به وعده داده شده از سوی این استانداری به دادگستری خراسان رضوی پیرامون تامین بخشی از اعتبارات سفر استانی هیئت عالی قضایی، قول مساعد داد که این موضوع در اسرع وقت پیگیری شود و تحقق یابد. 

وی ضمن قدردانی از گره‌گشایی‌های دستگاه قضا در استان خراسان رضوی، گفت: ارتباط بخش‌های اجرایی استان خراسان رضوی با دادگستری این استان، بسیار نزدیک و تنگاتنگ است و امیدواریم که این روند تعاملی مثبت و سازنده، همچنان استمرار داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->